Ворог просунувся біля чотирьох населених пунктів Донеччини

Мапа бойових дій

Російським окупаційним військам вдалося просунутись біля чотирьох населених пунктів Донецької області: Очеретиного, Бердичів, Старомайорського та Красногорівки.

Про це в повідомили в "Telegram"-овому каналі DeepState.

У Генеральному штабі Збройних Сил України зазначили, що протягом минулої доби, 15 квітня, відбулося 104 бойових зіткнення. Зокрема, 33 ворожі атаки Сили оборони відбили на Бахмутському напрямку в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Спірне, Новий, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.

Трохи менше, 30 разів, ворог намагався прорватися на Новопавлівському напрямку в районах населених пунктів Красногорівка, Новомихайлівка, Побєда, Водяне та Урожайне, що на Донеччині.

На Авдіївському напрямку українські захисники відбили 15 ворожих атак в районах населених пунктів Новобахмутівка, Бердичі, Семенівка, Уманське та Первомайське Донецької області.

Також на Лиманському та Оріхівському напрямках ворог атакував позиції українських військових 8 і 7 разів.

За словами Генштабу, на Херсонському напрямку російські окупанти не відмовляються від наміру вибити українські підрозділи з плацдармів на лівому березі Дніпра. Тому протягом минулої доби ворог здійснив 5 безуспішних атак позицій Сил оборони України.

Раніше писали, що канал ґрунтовної військової аналітики DeepState повідомляє про просування ворожих сил біля Часова Яру та Новобахмутівки. За даними аналітиків, у районі Бердичів, Часова Яру, Старомайорського та Красногорівки тривають активні бої.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому Telegram-каналі та Facebook!

Wiki




Актуально

Хартия

Хартия

Присоединяйтесь к обсуждениям на сайте Хартия и читайте последние новости. Мы предоставляем платформу для анализа событий и выражения мнений.