У яких банках українці вважають за краще зберігати кошти — рейтинг НБУ

Гривні.

На кінець минулого місяця, громадяни України відкрили депозити в більш ніж 60 вітчизняних фінансових установах 67,9 млн депозитів на суму в 1,208 трлн гривень.

Про те, яким українським фінустановам найбільше довіряють заможні громадяни, пише «НБН», посилаючись на статистику, оприлюднену на офіційній сторінці Національного банку України (НБУ).

Як можна здогадатися практично одразу, в лідерах за максимальним обсягом депозитних рахунків опинився державний «ПриватБанк» — щонайменше 24 млн українців довірили цій фінустанові близько 452,6 млрд гривень.

Друге місце очікувано посів аналогічний державний «Ощадбанк» — тут 12,9 млн українців зберігають близько 189,1 млрд гривень.

У третій графі «банківського рейтингу» — приватна фінустанова «УніверсалБанк», або ж її звичніша назва, — «МоноБанк»: тут тримають кошти 8,2 мільйона громадян, на загальну суму в 84,1 млрд гривень.

Рейтинг інших банків України має такий вигляд, як зазначено нижче:

Рейтинг.
Фото – bank.gov.ua

Раніше наш інформаційний писав про те, що в НБУ демонстрували, як різко змінився індекс інфляції в країні на початок квітня.

Wiki




Хартия

Хартия

Присоединяйтесь к обсуждениям на сайте Хартия и читайте последние новости. Мы предоставляем платформу для анализа событий и выражения мнений.