Війська РФ обстріляли Херсонщину, постраждав чоловік у власному будинку – ОВА

Зруйнована російськими обстрілами школа у cелі Олександрівка, Херсонська область, Україна. 17 січня 2023 року. Фото ілюстративне

Російські війська атакували село Олександрівка Станіславської громади на Херсонщині. Унаслідок удару поранено 74-річного місцевого жителя у власній оселі, повідомила 9 травня обласна військова адміністрація.

«Він отримав контузію, вибухову та черепно-мозкову травму, уламкові поранення ніг та голови», – йдеться у дописі.

Раніше голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін писав, що за добу через обстріли РФ одна людина була поранена.

«Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 12 багатоповерхівок та 54 приватних будинки. Були зафіксовані влучання в об’єкти критичної та транспортної інфраструктури, адмінбудівлю, поштове відділення, об’єкти промисловості та газогони», – зазначено у повідомленні.

Російські війська щодня обстрілюють деокуповану частину Херсонщини, зокрема обласний центр. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

Wiki




Хартия

Хартия

Присоединяйтесь к обсуждениям на сайте Хартия и читайте последние новости. Мы предоставляем платформу для анализа событий и выражения мнений.