Київщина та штат Вашингтон запускають онлайн платформу для співпраці бізнесу, - Руслан Кравченко

Київщина та штат Вашингтон запускають онлайн платформу для співпраці бізнесу, — Руслан Кравченко

Ідея впровадження платформи для співпраці бізнесу виникла під час березневого візиту начальника КОВА до Вашингтону, коли Руслан Кравченко запропонував створити таку платформу губернатору Джею Інслі та представникам Департаменту комерції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис начальника КОВА Руслана Кравченка у Фейсбуці.

Платформа призначена для того, аби підприємці могли знайти партнерів та встановити з ними зв’язок, ознайомитися з індустріями, їх продукцією, обмінятися досвідом. Київщина вже почала наповнювати портал інформацією про підприємства області. Наступний крок – наповнення аналогічною інформацією нашими друзями зі штату Вашингтон. Згодом функціонал порталу буде розширено.

Начальник КОВА наголосив, що потенціал у бізнесу та економіки Київщини чималий, тому його завдання, аби якомога більше міжнародних партнерів дізналися про можливості українських виробників.

Через повномасштабне вторгнення росіян на Київщині пошкоджено 770 суб’єктів господарювання, із них 127 – повністю зруйновано. Знищено 20% логістичних об’єктів. Попри це бізнес Київщини вистояв, адаптувався до викликів, відбудовується та розвивається. 90% представників бізнесу вже відновили свою роботу. 76% підприємств Київщини вже працюють на повну потужність. Київщина в пʼятірці лідерів серед бізнес привабливих регіонів. Стабільно зростає кількість нових суб’єктів господарювання. Лише за три місяці цього року сума сплачених податків та зборів до бюджетів всіх рівнів зросла на 32%, порівняно з таким же періодом минулого року,

— повідомив Руслан Кравченко.

Начальник КОВА висловив переконання в тому, що вже невдовзі з’являться спільні взаємовигідні проєкти, що сприятимуть розвитку обидвох країн. А також запропонував іншим регіонам звертатися до Київщини за досвідом.

Нагадаймо, що понад 50 представників іноземних місцевих громад відвідали Бучу, аби на власні очі побачити фотосвідчення російських злочинів та вшанувати пам‘ять усіх загиблих.

Wiki




Хартия

Хартия

Присоединяйтесь к обсуждениям на сайте Хартия и читайте последние новости. Мы предоставляем платформу для анализа событий и выражения мнений.